Azni's FotoPage

By: Azni Fadilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 25-Dec-2007 05:27 Email | Share | | Bookmark
perjalanan balik ke KL dr Kota Bharu

ccaaakkkk....tgh tunggu ibu beli kerepok losong..lamanya ibu...
dalam keta (tgh rehat)
 
masa raya haji baru ni punya la penat.balik ke KL ikut kuala Terengganu (jalan pantai)...12 jam tu.tp berenti 1 2 tempat.berenti beli keropok losong, berenti makan.apa pun seronok sebab konvoi dengan my sister (k.ajah).sampai Klkol 12 tengah malam.


Thursday, 20-Dec-2007 06:19 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Aidiladha 2007 (20.12.2007)

 
 
 
View all 20 photos...
ni gambar masa kerja2 'siae' daging korban .macam2 ragam ada.tahun ni meriah sikit raya haji sebab semua adik beradik balik.dh 2 tahun kitaorg semua tak balik beraya dgn family kt kg.raya tahun ni balik lama.seminggu kat kg.seronok jalan2 dgn hubby n anakku alif/budi.sempat jugak kenduri kawin my best friend (dr sek menengah lg).


Saturday, 13-Oct-2007 12:26 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Aidilfitri 2007

My Love (Sayang n Budi)
My Family
abah, k.ajah n me
View all 18 photos...
Tahun ni sesi bergambar diadakan.dah lama xambik gambar ramai2.
lepas je semayang raya, ziarah kubur kitaorg terus buat sesi pemgambaran.Macam2 ragam ada.memang seronok la...dgn gelagat Alif, anak ibu yang sentiasa di usik.sampai nangis2 kena usik


Wednesday, 1-Aug-2007 11:25 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Alif Budiman bin Fakry

1 bln 13 hari
1 bln 13 hari
1 bln 13 hari
View all 4 photos...
Assalamualaikum semua....

syukur kepadaNya kerana azi selamat melahirkan baby lelaki, Muhammad Alif Budiman pada 24.5.2007, jam 6.47 pagi. skrg ni Alif Budiman dah pun 2 bulan 10 hari. alhamdulillah baby tak la meragam sangat


Thursday, 21-Jul-2005 05:51 Email | Share | | Bookmark
Gambar Masa Kawin 21.7.2005

 
ni gambar masa akad nikah dan sanding.tarikh akad nikah 21.7.2005 sama dengan tarikh kawin maa dan abah.gambar ni dh lama..gambar 2 thn lepas..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net